Skriv en ny artikel

Denna artikel är en del av Kallax Intresseförening och byautveckling.

Ett tack från arrangörerna av Kallaxbyadag 2014

Många glada människor besökte Kallax, vi fyrdubblade antalet individer i byn under några timmar. En intensiv planering, många frivilliga har hjälpt till, och med gemensamma krafter rott evenemanget iland. Många företag har sponsrat, enskilda individer har bidragit med exempelvis fikabröd o.s.v. vilket har inneburit att evenemanget har gått runt ekonomiskt.

Helheten med alla olika aktiviteter gjorde ett mycket gott intryck, Junköfiskarna, kustbevakningen, loppisarna, ponnyridningen, barnteatern, matförsäljningen, simborgarloppet, löpartävlingen o.s.v. samt en bra mediabevakning. Festen på kvällen var magisk, med dans, förtäring och ”toppenbra”- underhållning.

Naturligtvis finns många förbättringsområden både vad gäller utbud, parkering och trafikdirigering, organisation vid både genomförande och efterarbete. Vid en enkel uppsummering har delar av styrelserna i intresseföreningen, bygdegårdsföreningen och hamnföreningen kommit fram till följande, ca 12 på en skala upp till 10, det gav mersmak, vi siktar på en fortsättning nästa år.

Vi kommer att återkomma under hösten för att ta in fler synpunkter. Notera gärna ner era funderingar. Har ni bra bilder så är vi intresserade om ni vill dela med er. 

Vi fortsätter att stärka vårt varumärke, nu laddar vi  för nästa  evenemang, burkningen av surströmmingen, söndagen den 17 augusti, boka av tiden, alla kan vara med, vi återkommer med mera information

2014-08-13 21:03:01     Kallax Intresseförening och byautveckling via Arrangörerna av Kallaxbyadag     916

Skriv en ny artikel